REMEMBERING ELVIS

A NIGHT TO REMEMBER

9 nov. 2024

Informatie evenement

TICKETS

VRIJE ZIT - REGULIER         €44,50* 
*ex service fee 

 TICKETS KOPEN

 

TIJDEN

Zaterdag 9 november 2024 20:30

MINIMALE LEEFTIJD: 
18 JAAR (OF ONDER BEGELEIDING VAN EEN VOLWASSENE)

PARKEREN: 
GRATIS
GARDEROBE: GRATIS
TOILETTEN: GRATIS

Locatie

VANZANTENHAL
IJweg 1415
Nieuw Vennep

Hét grootste Elvis spektakel, kom genieten, kom dansen!


Beleef zaterdag 9 november dit unieke liveconcert met de drie allerbeste Elvis Tribute Artists én tevens allemaal in hun muzikale carrière op Graceland zelf bekroond tot de beste van de wereld. Ze nemen u mee naar de rock ’n roll-jaren uit de 50’s tot aan de spectaculaire show die Elvis in Las Vegas wist neer te zetten in de jaren 70!

En hoe! Alles wat Elvis zo aantrekkelijk maakt, laat Gordon Davis uit Malta moeiteloos herleven. Van zijn aantrekkelijke energie tot aan zijn onweerstaanbare gezichtsexpressies. Elvis Master Champion, Eurpean Champion, Images of The King World Champion, alle titels vielen dit talent al ten deel. Je ziet hem en wow, ‘You can’t help falling in love’.

Trek je dansschoenen aan en Let's Rock 'n Roll

Het is niet alleen een avond om naar te kijken en te luisteren—het is een avond om te feesten! Er is genoeg ruimte voor het podium waar je lekker kunt dansen en de energie van de rock ’n roll echt kunt voelen. Dus trek je 'Blue Suede Shoes' aan, want je kunt heerlijk rock and rollen op de tijdloze hits van The King.


De jonge Michael Glaysher uit Engeland mag uiteraard niet ontbreken. Met een volle prijzenkast die hij over hele wereld heeft verzameld startte hij vooral als de jongen Elvis uit de 50’s. Onderhand is zijn repertoire verbreed en kan hij werkelijk ‘alles’. Daarnaast is hij al een aantal jaar het vaste gezicht in de ‘Sun Record’ tour.

Ciaran Houlihan is een multi-award winnende Elvis Tribute Artist uit Dublin, Ierland. Hij voert zijn eerbetoon aan Elvis al meer dan 14 jaar uit en is binnen die tijd bekroond met vele onderscheidingen en won hij wereldwijd talloze voltooiingen. Zijn gouden stem word gezien als degene die ‘The King’ het meest evenaart.

Ben Thompson uit Engeland, die in 2018 op de heilige grond van Graceland is bekroond tot de beste van de wereld en benoemd werd tot ultra-champion vliegt zeer regelmatig de gehele wereld over om zijn passie te kunnen delen met alle Elvis-liefhebbers

Deze wereldsterren worden begeleid door de, uit Wales komende en legendarische Graceland Band met achtergrondzangeressen Mills and Boone, die al jarenlang de meest getalenteerde Elvis Tribute Artists tot grote hoogte laten stijgen op de verschillende aansprekende podia ter wereld.

‘Remembering Elvis’ is een complete en unieke Elvis ervaring die in Europa zijn gelijke niet kent. Verlies jezelf in een wereld van ‘Unchained Melody’ en ‘Burning Love’. Heerlijk om alles nog eens opnieuw te beleven en om er vooral geen moment van te missen. Dus, trek aan die blue suede shoes!

 TICKETS KOPEN

Aftellen tot het evenement